Lumanari Nunta
Lumanari Nunta

Cine suntem ?

Noi suntem un Brand tanar , oarecum la inceput de drum. Probabil o sa gandesti „asa si?” , o fi brandul tanar insa experienta in domeniul Florilor este vasta si pentru a „da mai bine pe sticla” 🙂 experienta noastra cumulata ca si echipa depaseste 60 de ani. Incercati serviciile noastre si apoi asteptam feed-back-ul dumneavoastra , vorba aceea „vorba multa , saracia omului” si asa ne-am laudat destul , asteptam sa ne provocati!

Povestea noastra

Povestea noastra ca echipa este o poveste putin trista in care credem ca se regasesc probabil si cativa dintre voi . Am lucrat in aceeasi formula aproximativ 9 ani de zile , timp in care am legat o familie si o prietenie greu de descris in cuvinte , anterior am lucrat intr-o renumita si cunoscuta florarie online din Bucuresti insa cu o conducere dezamagitoare (posibil sa fiu impartial) de regula sunt cat se poate de cerebral ca individ , insa aici exista posibilitatea sa gresesc.

Dupa 9 ani a intervenit inevitabilul , dupa masele stranse , nervi cumulati si frustrari adunate iata ca am ajuns la finalul colaborarii cu respectiva firma. Aici incepe povestea noastra , un anunt de angajare , un apel facut , un om deosebit la celalalt capat , o angajare si un proiect frumos bazat pe sinceritate , respect reciproc si incredere (lucruri care la fostul job lipseau cu desavarsire). Astfel ne dorim acolo unde vor gresi EI , sa intervenim noi si sa nu va dezamagim. Ne dorim sa ajungem cea mai buna si serioasa Florarie Online din Romania (chiar daca pare greu) , nimic nu este imposibil.

Hai sa ne cunoastem 🙂

Write something about the people who make your business go or your philosophy behind customer service. Why? Because people want to know who they’re doing business with. It’s a human thing.

Regan McCook

Founder & CEO

Include a short bio with an interesting fact about the person.

Eric Teagan

Vice President

Include a short bio with an interesting fact about the person.

Timothy Barrett

CFO

Include a short bio with an interesting fact about the person.

urmeaza …..

This is should be a prospective customer’s number one call to action, e.g., requesting a quote or perusing your product catalog.